Nejnovější recenze ze sekce Plechové hračky
- úžasné zboží
Moc malá velikost
Bohužel jsem na vašich www stránkách nenašel (asi svojí nepozorností), jakou velikost mají nabízené modely. Mnou objednaná hasičská auta jsou totiž ale fakt malinkatá. Myslel jsem, že budou větší.
malá nevýhoda: osička na roztáčení mohla být o trochu silnější.
- Krásný sběratelský kousek
- precizní práce
- precizni práce
Kvalitně zpracovaný model je ozdobou každé sbírky, může posloužit i jako krásná hračka pro malé i velké kluky
Bez chyby
Konečně kovová hračka a děti při prvním použití nerozbijí.
- super zpracování
kvalitní zpracování stejně jako u všech dalších výrobků,
dobře ochráněno, zabaleno proti případnému poškození při přepravě
Kvalitní zpracování - ruční práce !
Perfektní ruční práce.Hračka a zároveň zběratelský skvost do vitríny či na poličku!
- Velmi levné
- Neexistuje žádný podobný produkt na trhu, takže dík za to
- Velmi křehké, ale vzhledem k ceně vlastně není co řešit
při zkoušení nefungovalo řízení, byla hodně ohnutá jedna polovina nápravy, tím se vysmekl řídící segment z volantové hřídele ze záběru. Jako jemnomechanik konstatuji, že k poškození nemohlo dojít při balení ve výrobě či přepravě, tak bezvadné a spolehlivé balení výrobku jsem ještě naviděl. Čili toto poškození určitě prošlo bez povšimnutí výstupní kontrolou, jetli vůbec nějakou mají.
- jedna navíjecí cívka dřela o konstrukci (dodělal jsem doma), pružinky na kličkách cívek, které se musí zatlačit, by pro malé dítě měly být měkčí, pro dítě (2 r.) je to obtížné.
kvalitni hracka
uzasna hracka
Přehledný a hezky nafocený katalog produktů, takže zjistíte že vlastně potřebujete všecko v něm do sbírky ;-)